Manege Pompveld is gelegen in de polder, langs het prachtige natuurgebied ‘Het Pompveld’, in de gemeente Altena. Manege Pompveld is een manege bedrijf, die haar deuren opende in 2007 en sindsdien streeft naar een bedrijf, waar het goed toeven is voor zowel paard, ruiter als begeleider.

Bij ons kun je terecht voor al jouw paardrijplezier. Of je nu net op het punt staat om kennis te maken met het pony- of paardrijden, of dat je al jaren lang liefhebber bent.

Wij hebben ons gespecialiseerd op de kwaliteit van lesgeven, en het rijden in kleine groepen. De basis in het paardrijden is het belangrijkste; om het even, welke tak van paardensport je daarna gaat beoefenen. Daarom leggen wij de nadruk op de houding en zit, beheersing van de hulpen en de omgang met het paard.

Je begint bij ons met een proefles, dit is een half uur één op één, om kennis te maken met onze manege en de paarden. Jij kunt kijken hoe je het vind om paard te rijden bij ons en wij kunnen kijken, wat je kunt. Vanuit daar gaan we verder bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Onze groepen bestaan uit maximaal 6 ruiters en zijn ingedeeld op niveau. Hiermee zorgen wij ervoor dat de ruiters genoeg ruimte hebben om te rijden en voldoende aandacht krijgen om te blijven leren.

Kijk het eens rustig door op deze site en neem contact met ons op als u meer informatie wilt, of kom langs en laat u verrassen / informeren.

Lees verder

Kom meer te weten over: